RETURNAREA PRODUSELOR LIVRATE SI RESTITUIREA PLATII
Puteti solicita returnarea produselor comandate si deja livrate doar in cazul in care la primirea acestora se constata o calitate necorespunzatoare (lovituri, lipsa componente), plata taxelor de returnare fiind suportata de catre TODOME FERO SRL. In cazul in care clientul se razgandeste in legatura cu achizitionarea produselor, taxa de returnare a acestora va fi suportata de catre client.
Pentru a asigura o buna desfasurare a procedurii de retur va rugam sa ne comunicati numele, adresa si numarul comenzii dumneavoastra. Returnarea produselor se accepta de Todome Fero SRL numai daca sunt respectate urmatoarele conditii:
– produsele sunt sigilate în ambalajul original, gasindu-se în aceeasi stare în care erau la momentul livrarii acestora catre dumneavoastra; aceasta verificare este efectuata în depozitul Todome Fero SRL in momentul receptiei returului;
– in cazul acceptarii unui retur de produse, Todome Fero SRL va emite o factura “storno”, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, in momentul receptionarii produselor în depozitul Todome Fero SRL.