Panou Fotovoltaic, BLACKSTAR SOLID FRAMED GLASS/GLASS 370W

TODPAN01

Livrare standard

300 lei

Disponibil la cerere!

Pretul afisat este pentru persoanele fizice cu taxa TVA de 5%.

Pentru persoanele juridice taxa TVA este de 19%.

Garantie inclusa:

Persoane fizice - 24 luni

Persoane juridice - 12 luni


Beneficii:

    Deschidere la livrare

    Retur gratuit

Descriere

Descoperă puterea energiei solare cu panoul fotovoltaic BLACKSTAR SOLID FRAMED GLASS/GLASS. Acest panou inovator este proiectat pentru a captura și transforma eficient lumina soarelui în energie electrică curată și durabilă. Cu o putere impresionantă de 370W, este soluția perfectă pentru alimentarea diverselor dispozitive și sisteme.

Caracteristici Cheie:

Eficiență Excepțională: Panoul fotovoltaic BLACKSTAR SOLID FRAMED GLASS/GLASS se remarcă prin eficiența sa de top, asigurând o producție maximă de energie.

Durabilitate Solidă: Construit pentru rezistență și durabilitate, acest panou este proiectat să facă față condițiilor meteorologice variate și să ofere performanțe de încredere pe termen lung.

Instalare Ușoară: Cu un design compact și instrucțiuni clare, instalarea panoului fotovoltaic BLACKSTAR SOLID FRAMED GLASS/GLASS este rapidă și simplă, făcându-l potrivit atât pentru utilizatorii casnici, cât și pentru proiectele comerciale.

Compatibilitate Universală: Panoul este compatibil cu o gamă largă de sisteme și accesorii, oferind flexibilitate în implementare.

Beneficii Cheie:

Economisește Energie: Prin captarea și utilizarea energiei solare, panoul BLACKSTAR SOLID FRAMED GLASS/GLASS te ajută să economisești bani pe facturile de energie și să reduci amprenta de carbon.

Fiabilitate Deplină: Construit pentru a rezista în condiții dificile, acest panou oferă o sursă de energie fiabilă, independentă de rețeaua electrică.

Investiție Durabilă: Investind în panoul fotovoltaic BLACKSTAR SOLID FRAMED GLASS/GLASS, faci o alegere pentru viitor, contribuind la sustenabilitatea mediului și la independența energetică.

Conținut Pachet:

  • Panou Fotovoltaic BLACKSTAR SOLID FRAMED GLASS/GLASS 370 W
  • include cablu (cca. 120 cm) și sistem de conectori conectați MC4
  • celule solare de înaltă performanță
  • versiune cu 9 bare colectoare
  • Manual de Utilizare

Descarcă detalii tehnice si caracteristici despre panou

Vopsire in camp electrostatic

Vopsirea electrostatica este un proces diferit fata de vopsirea conventionala in principal datorita faptului ca nu este folosit un solvent pentru a pastra continutul si liantul vopselei intr-o forma lichida.

Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Specificatii

Todome face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Garantie

Todome garanteaza produsele sale astfel:
• Pentru deteriorarea sudurilor (ruperea) o perioada de 2 ani (24 luni) pentru persoanele fizice, respectiv 1 an (12 luni) pentru persoanele juridice, de la data livrarii.
• Materialele folosite sunt produse in conformitate cu standardele de produs conform declaratiilor de la furnizori.
• Produsele sunt rezistente la variatii mari de temperatura (ger, canicula) asa cum rezulta din certificatele de garantie primite de la furnizori.
• Todome nu garanteaza pentru deteriorarea vopselei, iar dupa montarea acestora, se recomanda revopsirea lor.

×
Panou Fotovoltaic, BLACKSTAR SOLID FRAMED GLASS/GLASS 370W