Invertor monofazat - X1-3.3-T-D BOOST G3.3

TODPAN04

Livrare standard

300 lei

3.391 RON
In stoc

Pretul afisat este pentru persoanele fizice cu taxa TVA de 5%.

Pentru persoanele juridice taxa TVA este de 19%.

Garantie inclusa:

Persoane fizice - 24 luni

Persoane juridice - 12 luni


Beneficii:

    Deschidere la livrare

    Retur gratuit

Descriere

Experimentează eficiența și inteligența energiei solare cu Invertorul Monofazat X1-3.3-T-D BOOST G3.3. Proiectat pentru a maximiza producția de energie solară și pentru a oferi funcționare fiabilă, acest invertor monofazat reprezintă o alegere ideală pentru sistemele solare rezidențiale și comerciale.

Caracteristici Cheie:

Tehnologie BOOST G3.3: Invertorul este echipat cu tehnologia BOOST G3.3 pentru a asigura o eficiență ridicată și pentru a maximiza producția de energie în condiții variate de lumină solară.

Design Compact și Estetic: Cu un design elegant și compact, invertorul se integrează perfect în mediul rezidențial sau comercial fără a compromite eficiența sau performanța.

Monitorizare Avansată: Sistemul de monitorizare integrat oferă date în timp real privind producția de energie, permițând utilizatorilor să urmărească și să optimizeze performanța sistemului.

Compatibilitate Smart: Invertorul este compatibil cu soluții smart home și permite integrarea ușoară în ecosistemele de automatizare existente.

Beneficii:

- Actualizare și întreținere la distanță

- Supradimensionare de 150% și supraîncărcare de 110%.

- Max. Intrare DC 14A pe șir

- SPD încorporat AC/DC

- Suportă senzor CT și control de injecție zero

- Ușor de instalat și configurat

- Monitorizare 24 de ore (pe rețea)

Detalii Tehnice

Vopsire in camp electrostatic

Vopsirea electrostatica este un proces diferit fata de vopsirea conventionala in principal datorita faptului ca nu este folosit un solvent pentru a pastra continutul si liantul vopselei intr-o forma lichida.

Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Specificatii

Todome face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Garantie

Todome garanteaza produsele sale astfel:
• Pentru deteriorarea sudurilor (ruperea) o perioada de 2 ani (24 luni) pentru persoanele fizice, respectiv 1 an (12 luni) pentru persoanele juridice, de la data livrarii.
• Materialele folosite sunt produse in conformitate cu standardele de produs conform declaratiilor de la furnizori.
• Produsele sunt rezistente la variatii mari de temperatura (ger, canicula) asa cum rezulta din certificatele de garantie primite de la furnizori.
• Todome nu garanteaza pentru deteriorarea vopselei, iar dupa montarea acestora, se recomanda revopsirea lor.

×
Invertor monofazat - X1-3.3-T-D BOOST G3.3
3.391 RON