Incarcator Smart EV X3-EVC-22K (PXH) Cu cablu de incarcare tip 2, Lungime: 6,5 M, RFID

TODPAN05

Livrare standard

300 lei

4.202 RON
In stoc

Pretul afisat este pentru persoanele fizice cu taxa TVA de 5%.

Pentru persoanele juridice taxa TVA este de 19%.

Garantie inclusa:

Persoane fizice - 24 luni

Persoane juridice - 12 luni


Beneficii:

    Deschidere la livrare

    Retur gratuit

Descriere

Experimentează viziunea viitorului în mobilitate electrică cu încărcătorul Smart EV X3-EVC-22K (PXH). Proiectat pentru eficiență maximă și compatibilitate universală, acest încărcător inteligent îți aduce o experiență de încărcare rapidă, ușoară și sigură pentru vehiculul electric.

Caracteristici Cheie:

Putere de Încărcare de 22 kW: Cu o putere impresionantă de 22 kW, încărcătorul asigură încărcarea rapidă a vehiculului tău electric pentru o călătorie fără probleme.

Cablu de Încărcare Tip 2: Echipat cu un cablu de încărcare tip 2, încărcătorul este compatibil cu o gamă largă de vehicule electrice, oferind flexibilitate în încărcare.

Tehnologie Smart de Comunicare: Interfața inteligentă permite monitorizarea și controlul încărcării prin intermediul aplicației mobile sau a platformelor de gestionare a energiei.

Design Compact și Durabil: Cu un design ergonomic și durabil, încărcătorul rezistă în condiții variate de mediu și se integrează armonios în spațiul tău de parcare.

Încărcătorul X3-EV este extensia inteligentă a sistemului de stocare Solax. Datorită conexiunii directe, încărcarea cu excesul de energie fotovoltaică și vizualizarea tuturor proceselor de încărcare în portal și în aplicație pot începe imediat. Instalarea este, de asemenea, rapidă și ușoară datorită întrerupătoarelor de curent rezidual deja integrate pentru curent continuu și alternativ, fără componente suplimentare.

Avantajele produsului:

- Conectare directă la sistemele de stocare Solax

- Încărcare cu exces de energie fotovoltaică

- Control de acces RFID integrat

- Întrerupător de circuit de curent alternativ + curent continuu rezidual la bord

- Monitorizare online prin intermediul aplicației

Caracteristicile produsului:

- Capacitate de încărcare: 22 kw

- Conexiune la rețea: 400 V, 32A, trifazat

- Comunicare: Wifi, RS485

- Clasa de protecție: IP65

- Răcire: Pasivă

- Greutate: 10,5 kg

Detalii Tehnice Panou Fotovoltaic

Detalii Tehnice

Vopsire in camp electrostatic

Vopsirea electrostatica este un proces diferit fata de vopsirea conventionala in principal datorita faptului ca nu este folosit un solvent pentru a pastra continutul si liantul vopselei intr-o forma lichida.

Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Specificatii

Todome face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Garantie

Todome garanteaza produsele sale astfel:
• Pentru deteriorarea sudurilor (ruperea) o perioada de 2 ani (24 luni) pentru persoanele fizice, respectiv 1 an (12 luni) pentru persoanele juridice, de la data livrarii.
• Materialele folosite sunt produse in conformitate cu standardele de produs conform declaratiilor de la furnizori.
• Produsele sunt rezistente la variatii mari de temperatura (ger, canicula) asa cum rezulta din certificatele de garantie primite de la furnizori.
• Todome nu garanteaza pentru deteriorarea vopselei, iar dupa montarea acestora, se recomanda revopsirea lor.

×
Incarcator Smart EV X3-EVC-22K (PXH) Cu cablu de incarcare tip 2, Lungime: 6,5 M, RFID
4.202 RON